Shantong-Császárfa-Paulownia-Kert

Kertészetünk tevékenységének középpontjában Császárfa ( Shantong) hibrid csemeték, palánták nevelése, értékesítése áll. ShantongCatalpifolia jól alkalmazkodik mindenféle szélsőséges éghajlathoz, magyarországi viszonyokhoz, javítja a mikroklímát, a  leggyorsabban növő fák egyike, mely számos területen felhasználható  (pl.: erdő telepítés, tüzelő, ipari felhasználás/energetika-biomassza , bútor- épületfa). Fűtőértéke sokszorosa a hazánkban őshonos fák fűtőértékének. Kutatók szerint  a Császárfa a jövő energiája.Császárfa kertészetünk számára az anyanövény tulajdonságinak a megőrzése a legfontosabb, így magról  szaporított növényeket nem forgalmazunk.

A Paulownia faj egyedi tulajdonságait tekintve egy fellendülőben lévő kiváló üzleti lehetőség.       

Teljes körű szolgáltatást, tanácsadást nyújtunk:

  * ültetés *
* gondozás *
a növény fejlődésének minden szakaszában.

 

A cél hozam megtervezésében
/befektetés-nyereség/

* ipari fa *

* biomassza, energetikai ültetvény *

* dekorációs cél *

 


 

 

Császárfa Paulownia hibridek
Shan Tong,Catalpifolia,

Felmerült már Önben a kérdés, hogy nagyszerű lehetőség lenne, ha saját maga termelhetné meg tüzelőjét?

Megnőtt  az alternatív energia utáni igény, pótolni kell eltűnő erdeinket, hogy a meg növekedett faipari  igényeket ki tudjuk elégíteni és a kínálat–kereslet egyensúlyát fenn tarthassuk.

Hazánkban a növekvő fa felhasználási  igények pótlása a Paulownia császárfa fajokkal, Shan Tong, Catalpifolia,  császárfa facsemetékkel megoldhatók, melyet a kísérletek egyértelműen  bizonyítanak.

A Császárfa facsemete telepítése, -Shantong,Catalpifolia, -kiegyenlítheti az épületfa, tűzifa hiányát, másrészt javíthatja a mezőgazdasági termelés hatékonyságát és megelőzi a további talajpusztulást.

Császárfa facsemete ültetésével, egyszerre tudunk javítani a környezetünk minőségén és a minőségi faáru kínálatán.   Egyedülálló befektetési és vállalkozási lehetőség, amely a Császárfa csemete térhódításának  óriási lendületet ad a közeljövőben.

A Paulownia Tomentosa az alapfaj,  más néven kínai császárfa, már több évtizede meghonosodott hazánkban is. Elsősorban egzotikus virágzata, illata, esztétikai megjelenése révén  kertek közterületek gyönyörű égköveként vált kedvelté. A hibrid fajok - Shan Tong Catalpifolia - császárfa csemeték parkosítási célból is kitűnő választás.

Legyen az kis mennyiségben családi felhasználás, vagy például önkormányzati, esetleg komplett erdőgazdálkodás, a császárfapaulownia.hu kertészetünk  készséggel áll rendelkezésére.
Böngésszen oldalunkon, ismerje meg e korszakalkotó növény a Shantong minden tulajdonságát és rendeljen , hogy tapasztalatával Ön is népszerűsítő és hasznát élvező elégedett vásárlóink közé tartozzon. 

 

Köszönjük az érdeklődést!

+36/ 30 476 0005