Shantong-Császárfa a legjobb áron

Kertészetünk tevékenységének középpontjában Császárfa ( Shantong) hibrid csemeték,  nevelése, értékesítése áll.


1-1,2cm törzsvastag 1.530 Ft

1,5 cm törzsvastag 1,810 Ft 

2-3 cm  XL MÉRET: 2.190 Ft 


  4 CM FELETTI EXTRA VASTAG FACSEMETE: 20 CM MAGASSÁG 3.100 FT 


CSAK SZEMÉLYESEN VEHETŐ ÁT: 1,5- 2 MÉTER MAGAS CSEMETÉK ShantongCatalpifolia jól alkalmazkodik mindenféle szélsőséges éghajlathoz, magyarországi viszonyokhoz, javítja a mikroklímát, a  leggyorsabban növő fák egyike, mely számos területen felhasználható  (pl.: erdő telepítés, tüzelő, ipari felhasználás/energetika-biomassza , bútor- épületfa). Fűtőértéke sokszorosa a hazánkban őshonos fák fűtőértékének. Kutatók szerint   a jövő energiája. kertészetünk számára az anyanövény tulajdonságinak a megőrzése a legfontosabb, így magról  szaporított növényeket nem forgalmazunk.

A császárfa  faj egyedi tulajdonságait tekintve egy fellendülőben lévő kiváló üzleti lehetőség, melyet 15 éves tapasztalatunk igazol.

Hívjon további információért, vagy látogassa meg bemutató ültetvényünket. 30 476 0005       

Teljes körű szolgáltatást, tanácsadást nyújtunk:

  * ültetés *
* gondozás *
a növény fejlődésének minden szakaszában.

 

A cél hozam megtervezésében
/befektetés-nyereség/

* ipari fa *

* biomassza, energetikai ültetvény *

* dekorációs cél *

 


 

 

Császárfa  hibridek
ShanTong,Catalpifolia,

Felmerült már Önben a kérdés, hogy nagyszerű lehetőség lenne, ha saját maga termelhetné meg tüzelőjét?

Megnőtt  az alternatív energia utáni igény, pótolni kell eltűnő erdeinket, hogy a meg növekedett faipari  igényeket ki tudjuk elégíteni és a kínálat–kereslet egyensúlyát fenn tarthassuk.

Hazánkban a növekvő fa felhasználási  igények pótlása a Paulownia  fajokkal, Shan Tong, Catalpifolia,  császárfa facsemetékkel megoldhatók, melyet a kísérletek egyértelműen  bizonyítanak.

A facsemete telepítése, -Shantong,Catalpifolia, -kiegyenlítheti az épületfa, tűzifa hiányát, másrészt javíthatja a mezőgazdasági termelés hatékonyságát és megelőzi a további talajpusztulást.

Facsemete ültetésével, egyszerre tudunk javítani a környezetünk minőségén és a minőségi faáru kínálatán.   Egyedülálló befektetési és vállalkozási lehetőség, amely a Császárfa csemete térhódításának  óriási lendületet ad a közeljövőben.

A Paulownia Tomentosa az alapfaj,  más néven kínai császárfa, már több évtizede meghonosodott hazánkban is. Elsősorban egzotikus virágzata, illata, esztétikai megjelenése révén  kertek közterületek gyönyörű égköveként vált kedvelté. A hibrid fajok - Shan Tong Catalpifolia -  csemeték parkosítási célból is kitűnő választás.

Legyen az kis mennyiségben családi felhasználás, vagy például önkormányzati, esetleg komplett erdőgazdálkodás, a császárfapaulownia.hu kertészetünk  készséggel áll rendelkezésére.
Böngésszen oldalunkon, ismerje meg e korszakalkotó növény a Shantong minden tulajdonságát és rendeljen , hogy tapasztalatával Ön is népszerűsítő és hasznát élvező elégedett vásárlóink közé tartozzon. 

 

Köszönjük az érdeklődést!

+36/ 30 476 0005