ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

 

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

 

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Juhász Lóránt

Székhely: 8896 Pusztaszentlászló, Kossuth u. 40.

Postacím: 8896 Pusztaszentlászló, Kossuth u. 40.

Telephely: 8896 Pusztaszentlászló, Kossuth u. 40.

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség: csaszarfa.labor@gmail.com

Bankszámlaszám: 74000212-10005879-00000000

Telefonos elérhetőség: +36/304760005

Kapcsolattartó neve: Juhász Lóránt

 

Szerződő felek

A vásárlási szerződés Juhász Lóránt , mint eladó (továbbiakban Eladó), és a megrendelő, mint vevő (továbbiakban Megrendelő) között jön létre. Az Eladó e-mailon  keresztül leadott rendelésekért felel. A Megrendelő a jelen Általános Szerződési Feltételeket a vevő megrendelés esetén  kijelenti, hogy az ÁSZF-ben írtakat elolvasta, megértette, és azokat magára nézve kötelező érvényűnek tekinti!

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A weben  megjelenített termékek a következő módok egyikén vásárolhatóak meg:

-        Személyes átvétel telephelyünkön

-        Telefonon történő megrendelés

-        E-mail-ben  történő vásárlás

-        megrendelő űrlap

Amennyiben nem a személyes átvételi módot választja, a növények házhozszállítását a Magyar Posta Zrt. végzi.

Az eladó által kínált termékek kiváló minőségű növények.

 

Árak

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak, teljes, bruttó árak, viszont a szállítási költséget nem tartalmazzák. Külön csomagolási költség  kerül felszámításra.

 

Rendelés menete

1. lépés: E-mail-ben fogadunk rendelést, melyet visszaigazolunk.

A rendelés elküldésével a Megrendelő elfogadja a jelen ÁSZF-t is.

 

Rendelések feldolgozása

A rendelés feldolgozása után, az eladónak haladéktalanul tájékoztatnia kell a vásárlót készlethiány esetén.

 

A megrendelt termék árának és házhoz szállítási díjának fizetési módja

Postai csomagként:

1. A megrendelt termék postaköltséggel növelt összegét, előre, banki átutalással az eladó számlájára lehet teljesíteni.

2. A megrendelt termék postaköltséggel növelt összegét, ún. postai „rózsaszín csekken” is feladhatja.

3. Lehetőség van az előrendelt növény árának 20% a utalására.

4. Amennyiben az előrendelt darabszám teljes  ára esetleg a vételár 20 % -a  átutalással történik, a vevőnek az utalást követően  8 nap áll rendelkezésére, hogy rendelését visszamondja. 8 nap elteltével a vevő a megrendelt növények leszállításától visszaléphet, de sem az előleget sem a teljes vételárat nem követelheti.

Személyes átvétel:

Amennyiben a Megrendelő a személyes átvételi módot válassza, postaköltség nem kerül felszámításra, a megrendelt terméket személyesen, telephelyünkön is fizetheti.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számlát a csomag tartalmazza. Utólagos, számla nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Házhoz szállítással kapcsolatos információk

A megrendeléseket a Magyar Posta Zrt. kézbesíti.

Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos időközönként a házhoz szállítási díjat szabályozza.

 

Garancia, reklamáció és jótállás

 

Reklamáció és jótállás

Ha véletlenül eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, jelezze ezt e-mailben vagy telefonon, hiba leírással.

Kérjük, a számlát vagy másolatát őrizze meg, mert a garancia csak ennek meglétével, illetve a termék hiánytalan,  együttes állapotában érvényesíthető. Az Eladó kizárólag a növény fajtaazonosságért és az életképességéért vállal garanciát.

Amennyiben a vevő nem elégedett a termékkel, de a visszaküldött növények életképesek visszafizetjük a vételárat Megrendelőnek a megadott bankszámlaszámra a növény Eladóhoz történő visszaérkezését követő 30 napon belül. A garanciális terméket vagy a visszatérítés költségét az Eladó saját költségén juttatja el a Megrendelő részére.

 

Szavatosság

Telephelyünkön vagy Weblapunkon a növényeinkre megeredési garanciát vállalunk az általunk ajánlott ültetési, ápolási szabályok betartása esetén.

Rendkívüli időjárás (jégverés, viharkár, stb.) tűz, áradás, belvíz okozta károkra garanciánk nem terjed ki.

A vásárló, szavatossági jogai keretein belül, először kérheti a termék cseréjét, azzal a megszorítással, hogy ezzel nem okozhat aránytalan többletköltséget az eladónak. Ha ezt az eladó nem vállalja, vagy nem megvalósítható, akkor lehet áttérni az árleszállításra vagy az elállásra.

 

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999.  (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállás jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, az eladó azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.  Az eladó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

 

Adatkezelés

Az e-mail használata során az Eladó részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára.

A weblap böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból.(IP cím, látogatás időtartama, stb…)

Ezen adatokat Eladó kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetekben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges.

Adatai törlését és módosítását bármikor kérheti a csaszarfa.labor@gmail.com e-mail címen.

A weblap oldalainak böngészésével, továbbá megrendeléseinek elküldésével elfogadja a www.csaszarfapaulownia.hu/ császárfa-paulownia-kert web áruház Általános Szerződési Feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.